duminică, 10 august 2008

Concediu de odihna?

Poate, dar cu siguranta o odihna a spiritului si a psihicului, caci oasele, muschii, urechile, ficatul si cate si mai cate organe ale mele vor intra in cea mai grea saptamana a anului, Saptamana Mare, din punctul meu de vedere ... Saptamana Sziget Festival.

Voi merge acolo pentru a 6 (sau a 7?) oara si o fac cu cea mai a dracului dorinta ... ar mai fi 4 ore si ceva pana pleaca trenul, dar nu ma pot abtine sa nu las cateva idei pentru cei care nu ajung anul asta acolo.

Tuturor celor care ma intreaba (m-au intrebat) de o mie de ori cine cant si cat e biletul si cum sa faca si .... pana la urma nu vor ajunge, le transmit ca eu inca ii astept acolo si ca e pacat, atunci cand vrei cu adevarat sa participi la un asemenea eveniment, sa te opreasca maruntisuri ...

Ma astept sa fie foarte multa lume, sa fie mai bine organizat, sa fie vremea buna, Iron Maiden sa ma loveasca si mai tare, sa plang de bucurie dansand pe Blow Your Mind sau Too Young To Die, sa imi confirme Roisin, Kraak and Smack, Eric Sumo, Anima Sound System, The Killers, sa exalt de bucurie la groove-ul lui Maceo Parker si, mai ales, ma astept sa vad lucruri noi despre care sa nu contenesc sa va povestesc voua, celor care ma veti lasa sa va astept in zadar acolo.

Sa ne auzim cu bine dupa 20 august si .... distractie placuta ... mie

Ciao Bucuresti .... Srcream for Budapeeeeeest!!!!

Niciun comentariu: