vineri, 1 ianuarie 2010

Anul 2010 - Prima greata

Inceput cu o petrecere de casa noua a unui  bun prieten, anul 2010 mi-a adus, in prima sa zi si prima senzatie de greata puternica si nu de la bautura sau mancare.
Azi (1 ianuarie, pe dupa amiaza), printr-un conacurs de imprejurari am urmarit cateva minute din reluarea  programului de revelion al antenei 1. Cei care au urmarit acest program stiu despre ce e vorba (oare?). Pe ceilalti ii felicit pentru oricare cealalta optiune, desi, ceva imi spune ca si pe celelalte posturi a fost un dezastru comparabil.
Pe scurt (caci responsabilii acestor programe nu merita mai mult de un scurt), la antena 1 era toata floarea tiganiei din Romania, cu un simulacru de sceneta "umoristica" de cel mai jos nivel, "inspirata" de subiectul Romeo & Julieta, urmata de una la fel de jalnica avand tema  "Alba ca Zapada si cei sapte pitici".
Ca fostul actor Claudiu Bleont a devenit cel mai infect cabotin ce are, cel putin de catva ani, ca singure realizari extraordinar de profundele emisiuni cu manelisti, stiam cu toti. Ne deranjeaza? Catusi de putin. Este treaba omului cum isi exploateaza "talentul".
Ce mi se pare mie INADMISIBIL este sa vad un simbol national real (pana acum), asa cum este Nadia Comaneci, hlizindu-se jenant cu Guta si Adrian Minune si lasandu-se, la indemnurile isterice ale lui Dan Negru, sarutata pe obraz de catre Vali Vijelie.
Doamnelor si domnilor romani, pe mine asta MA DERANJEAZA FOARTE TARE.
Pe voi?
Si, draga Nadia, imi pare foarte rau pentru tine, dar, mai ales, pentru noi.
Sa avem cu totii un an mai bun!

Un comentariu:

Antoaneta spunea...

Trist, penibil, gretos, Slava Domnului ca mi-a scapat scabrodopera. Las' ca ma duc in Cuba si uit de toate astea.