sâmbătă, 20 februarie 2010

Inca una .... si ma duc !(?)

- Alo, buna ziua, Bujor Stoicovici?
- Da, el ..
- Sunt Catalin Stefanescu de la emisiunea Garantat 100% ...

Moment in care am inceput sa tremur ca in clasa a VII-a, cand m-a sunat fata profesorului de muzica sa ma invite la ziua ei ... 27.09.1986 ......
.........

18.02.2010 .... inca tremur, in timp ce raspund "Bineinteles ca vrem ...." si pun sumar la punct un plan de bataie in care imi spune ca voi fi sunat de producator, iar eu de abia imi pot regla respiratia pentru o discutie inteligibila.
Este in ziua concertului Butterflies in My Stomach in Control si, cu un moment de stapanire, imi vine ideea sa-l invit "deseara in Control"
Nu va mai povestesc ca a si venit, ba chiar a stat la tot concertul, iar la sfarsit era cel putin la fel de bucuros ca si mine.
....
20.02.2010 .... nu, nu a fost un vis. A fost aducerea pe pamant a inca unuia de-al meu. Stiti poate, daca ati mai citit acest blog, ca mie mi se indeplinesc cele mai frumoase vise, asa ca .... "ramane pe marti la 14:30, cu buletinul, la poarta din Pangratti."
Nu vreau sa ma gandesc la faptul ca, cineva, ar putea vreodata sa spuna ca viata ar fi neinteresanta daca ni s-ar indeplinii toate dorintele, pentru ca a mea este al dracului de interesanta. Este posibil ca, bifandu-le pe toate, sa nu mai simt realitatea vajaindu-mi pe la urechi, dar ....e realitate pura, credeti-ma. Este totodata posibil sa ma plictisesc de viata si sa nu urmeze decat un drum oarecare pana la primul colt. Este posibil sa mi se infunde, este posibil orice. Si ce? Nu de aia e frumoasa viata?

 



PS: Sa stiti ca, desi nu eu am scris versurile piesei de mai sus, cred cu adevarat in ele

4 comentarii:

Costin spunea...

sa imi spui si mie te rog cand e ca sa o informez pe mama :-)

finkabut spunea...

felicitari bujorica! sa imi spui si mie cand e, poate vrea si mama sa se uite:))), si poate o sa apara si pe net, da doamne:) si ps: ce fain ar fi sa fie inregistrarea alb negru ca si fotografiile lui pace:)

Bujor Stoicovici spunea...

Emisiunea va fi pe 7 martie, seara (inca nu stiu ora, dar va voi tine la curent)

muntele spunea...

păi să ne ţii.