sâmbătă, 31 iulie 2010

TiPtiL in semifinala pentru Stufstock Newcomers Stage


Luni 02 august, in club Elephant Pub din centrul vechi, dupa ora 19.30, trupa TiPtiL concerteaza live pentru semifinala Stufstock Newcomers Stage din cadrul festivalului Stufstock 2010 Vama Veche

Muzica TiPtiL include elemente de funk, drum'n'bass, jazz si post-punk, iar trupa infiintata la sfarsitul anul trecut, a avut in concerte un feedback excelent din partea publicului. TiPtiL inseamna: Raluca Staicu (voce), Adina Dura (voce), Bujor Stoicovici (chitara bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) si Cristi Cretu (chitara).

În prima seară, cea de funk, nu jazz, reggae și fusion, cei cinci TiPtiLi, vor cânta live piese din repertoriul propriu, timp de 45 de minute, alaturi de alte trupe, în prezența juriului, a prietenilor și a publicului. Punk-ul alternativ va domina scena în a doua seară, pentru ca indie alternative să fie prezent în Elephant Pub în cea de-a treia zi, iar metal rock-ul în ultima seară de concurs.

La finalul celor patru zile, cât va dura etapa doua a ”examenului de live”, 12 dintre cele 24 de trupe ajunse in semifionala, vor avea şansa să se lanseze printr-un concert pe scena Stufstock Newcomers din Vama Veche.

Juriul este format din Alex Revenco (Jurnalul Național, Președintele juriului), Mircea Oculeanu (Radio Guerilla), Guido Janssens (fost GM EMI Publishing Belgium, fondator Emagic Entertainment în Olanda și România), Vlad Gorneanu (ZOB), Dana Papadima (Asociația Pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural), Hefe (Bring The Noise), Florin Silviu Ursulescu (Radio Romania Actualități) și Aurelian Dincă/Balauru (Trooper).

Cele mai bune trupe care susțin câte un concert pe scena Newcomers vor fi,premiate. Premiul întâi, în valoare de 10.000 de euro, constă în producţia unui album, cu tot ce presupune o realizare profesionistă, de la înregistrare, până la lansare şi promovare ulterioară. Premiul al doilea, în valoare de 5.000 de euro, se va concretiza în producţia unui videoclip, iar premiul al treilea, în valoare de 1.500 de euro, aduce formaţiei câştigătoare un kit muzical pentru sala de repetiţii (o staţie de chitară, una de bas şi un set de cinele). Premiul publicului (de popularitate) înseamnă un turneu în cinci oraşe pentru trupa care îl va câştiga.

Sub sloganul – “ Stufstock Newcomers. Ultimii veniţi vor fi cei dintâi”, cei cinci TiPtiLi, inscrisi ultimii pe lista celor 60 de trupe ce au participat la aceasta competitie, va asteapta sa fiti alturi de ei si sa ii sustineti luni seara in competitia pentru Stufstock Newcomers Stage.

Intrarea este libera.

www.tiptil-tiptil.blogspot.com
www.myspace.com/tiptil
muzicatiptil@gmail.com

Elephant Pub, Gabroveni 16 (Centrul Vechi)

elena neagu / PR / 0726 28 26 24 / ellena.neagu@gmail.com

Niciun comentariu: