duminică, 16 decembrie 2007

A nascut Andreea Marin

.... ce bucurie!
.... ce usurare!
eram ingrijorat ca auzisem ca n-ar mai naste, ca s-ar fi razgandit.
Pentru o clipa am sperat ca va spune: "Eu nu mai nasc, pentru ca nu vreau sa ajung ca proastele alea de Bahmu si Moni care nasc in direct pe unde apuca. Chiar daca audienta si credibilitatea mea au ajuns la cote demne de B1TV , eu nu mai nasc!"
Am sperat pentru un moment ca in 2038 sa nu mai vad la televizor a 1867-a editie "Dansez pentru tine" avandu-l ca amfitrion pe Stefan St. jr. Banica jr., ca din Octombrie pana de Craciun, in 2040, nu voi vedea la Sala Palatului o serie de 62 concerte (+16 la cererea speciala a publicului) in care sa ascultam o inedita reorchestrare (in format A+D2/D/D) pentru trei voci a foarte cunoscutului de acum slagar: "Cum am ajuns sa te iubesc?"
Da, am sperat din tot sufletul ca in acel viitor, atat de previzibil acum, emisiunea "Surprize, surprize" sa se termine inaintea serialului Tanar si Nelinistit, dar ..... se pare ca nu mai e nici o sansa .... Andreea Marin, inconjurata cu multa dragoste de un grup de badigarduri si, nu in ultimul rand de juniorul sot, a reusit sa se autodepaseasca si sa-si adauge inca o bila alba (pe numele ei Ana Violeta) la siragul de succese mediatice ce incepuse sa se cam desire.

In cateva zile, asteptam cu drag si interes venirea celor trei in sanul familiilor de la ProTV si respectiv TVR si, de ce nu, un reality show in coproductie despre schimbatul de scutece si multe alte lucruri pline de substanta ce anima viata vedetelor si umplu de bucurie inimile milioanelor de cititori ai tabloidelor.

Ieri, un prieten m-a intrebat daca a dat cineva informatia privind numarul de partzuri eliberate in vazduh de frumoasa Andreea in timpul travaliului. Am promis ca ma voi interesa.
Daca stie cineva .... ?

Un comentariu:

ruka spunea...

=)) =)) super strasnic!