luni, 1 decembrie 2008

LA MULTI ANI ROMANIA SI FELICITARI!

... pentru ca ai votat cu dreapta in situatie de criza si pentru ca ti-ai dat un parlament istoric: fara Ion Iliescu si fara Vadim Tudor.
Suntem pe drumul cel bun.
Haideti ca se poate!

13 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

toate cele bune!!!

Antoaneta spunea...

Stai ase o tira sa vedem cine cu cine se aliaza pentru formarea guvernului

jolly spunea...

@bujor: dreapta? care dreapta? viitorulul guvern pdl+psd?

jolly a.k.a. bursi, de mult vroiam sa iti scriu

Bujor Stoicovici spunea...

Iata-ne cu guvern FSN, asa este, din pacate, dar Romania a votat oarecum cu dreapta. Ca PD-L este un partid cameleonic si adoctrinar, nu e vina oamenilor. Dar se fac ei mari si isi vor da seama.

jolly spunea...

@bujor: oarecum cu dreapta? la ce te referi, la faptul ca pdl e mai mult de dreapta decat de stanga (oare?!) si procentele pnl+pdl sunt mai mari decat ale psd-ului?
pai cum sa nu fie vina oamenilor daca i-au votat? faci o alegere, in cazul asta votezi pdl, iti asumi si o responsabilitate.

Bujor Stoicovici spunea...

spuneam ca PD-L a obtinut voturi pentru o proclamata politica de dreapta, dar pe care nu cred ca o vor putea (vrea) sa o si materializeze. Compromisul cu stanga le e la indemana, data fiind origina comuna.

jolly spunea...

@bujor: despre compromis si origine comuna sa fie vorba?!
din pozitiile adoptate pana acum de catre partidele mari am vazut ca toate trei erau deschise oricarei combinatii care le-ar putea aduce la guvernare. chiar crezi ca doctrina si nu ciolanul e cea care ii motiveaza pe ai nostri politicieni in actiunile lor?

Bujor Stoicovici spunea...

Sa nu ma crezi naiv. Bineinteles ca ciolanul primeaza. Eu doar cred ca o politica de dreapta autentica poate face ca economia sa nu colapseze in aceasta criza mondiala. Si, personal, imi pasa de cota unica de impozitare.

jolly spunea...

@bujor: da, de cota unica imi pasa si mie. dar cu un guvern psd+pdl, cum se preconizeaza, avem sanse sa ramanem fara ea. nu te cred naiv, ma mir doar cum de poti ramane asa calm.

Bujor Stoicovici spunea...

Raman calm, pentru ca: 1 - astea sunt regulile jocului democratic; 2 - nu am solutie mai buna; 3 - plecatul din tara sau iesitul in strada nu le consider variante; ramane rabdarea pana dupa prezidentiale. Va fi distractiv.

jolly spunea...

@bujor: in ideea cu plecatul din tara nici eu nu cred. si nici in iesitul in strada, cel putin deocamdata. totusi, sistemul de la noi, fie ca ii spui democratie sau neoliberalism, merita criticat! atata nedreptate, atata lipsa de respect fata de cetatean, fata de omul simplu! eu mai cred inca intr-o societate mai buna pentru mai multi.

Bujor Stoicovici spunea...

Esti, cum le zice la astia ..... socialist-utopic. Si mai speri in politicieni cinstiti sau, mai rau, altruisti. Domnule, iti doresc vise placute, dar sa n-ai un soc la trezire. Propun solutia calmului si a expectatiei. Votul devine din ce in ce mai puternic. Din pacate e la fel de adevarat ca si noi imbatranim. Era si un banc cu ala care constata ca a devenit mai puternic :))

jolly spunea...

@bujor: esti comod ... de la socialism la utopie e totusi, o cale lunga. uita-te in parlamentul european sa vezi cati socialisti sunt. daca stam si asteptam ai nostri politicieni isi vor face in continuare de cap. nu ma astept, pacatele mele,la politicieni cinstiti peste noapte. insa, daca ar deveni mai cinstiti, nu m-as supara.
procentul de participare la vot scade, de ce spui ca votul devine mai puternic?
e tare bancul :D