vineri, 1 iunie 2007

25th Love Celebration

You're so beautiful ... (Flawless)
Cu asta a inceput si frumoasa mi-a facut seara si o parte din viata.
Am multumit lui Dumnezeu pentru ca am avut prilejul sa astist la acest eveniment: 25 Live

Inainte de spectacol, pe care mi-l imaginam ca fiind unul de exceptie, ma gandeam ca abia astept sa ajung la computer si sa scriu un articol in care sa-i desfid pe cei ce n-au venit sub pretextul orientarii sexuale a artistului, pe organizatori, pentru conditiile precare, pe primarul general Videanu care a interzis consumul de bere cu alcool pe stadion, trimitandu-ne pe cap politisti abrutizati de calvarul completarii proceselor verbale (cu majuscule). Vroiam sa scriu despre faptul ca inca Romania nu poate primi asemena artisti cum se cuvine, pentru ca, cata vreme la George Michael su s-a putut umple un stadion, atunci eu cred ca este inutil sa mai asteptam U2, Pink Floyd, Massive Attack ori Jamiroquai.

Toate aceste ganduri ma tulburau in secundele premergatoare.

"Flawless, ... Amazing, ... You have been loved, ... "

Nu ma mai gandesc la nimic...
Nu mai conteaza nimic.
Nu sunt un om religios, dar cred ca am primit un cadou minunat: Dragostea pe care acest om o planteaza delicat in stomacul fiecaruia dintre noi si care infloreste aidoma unui nufar alb ce-ti imbratisaza si iti protejaza inima (ce pare ca bate mai vioi de la un timp, nu-i asa?)... I think was amazing!

A fost, asa cum spunea, o sarbatoare a dragostei, pentru ca trebuie sa iubesti foarte mult muzica, oamenii, viata, trebuie sa ai un suflet frumos sa poti sa-ti faci auditoriul sa se simta iubit ... I felt loved.

2 comentarii:

Anonim spunea...

frumoase impresii, cred ca pt modul tau de a trai anumite lucruri, pt sensibilitatea ta deosebita vei ramane pt mine inatai de toate un Om si pe urma un prieten cu care sa ma mandresc. thx for this. Moise :-)

Bujor Stoicovici spunea...

Multumesc de aprecieri, Moise!
Te astept cu pareri ori de cate ori vei dori.