luni, 29 iunie 2009

Surpriza cu gume

Aseara am iesit cu un prieten sa faca niste fotografii pe la marginea Bucurestiului.
Cum ploaia si-a facut destul de repede aparitia, stricandu-i amicului "ploile sale", am hotarat ca ar fi potrivita o Cuba Libre in Que Pasa.
Acolo, lume cunoscuta, obisnuiti ai locului, dar si o fata noua la bar. Dupa spusele fetei, acestea erau primele ei "Cube Libere". Era prima ei zi acolo.
Am primit ce cerusem si am constatat ca nu e greu sa iti iasa acest cocktail, fie chiar si pentru prima incercare. Dupa un timp am primit de la fata cate un obiect mic. Ceva ce mi-a amintit de copilarie si de la care imi luasem de mult timp gandul. A fost, cum se spunea adesea pe vremea aceea, "ca un arc peste timp".
Gustul inconfundabil infiorator, cu amareala ce se insinua usor din spatele aromei de "fructe", duritatea, precum si culoarea, nefiresc de aprinsa, mi-au certificat pe loc originalitatea elementului.
Am aruncat-o destul de repede, dar nostalgia acelor vremuri ne-a lansat pe mine si pe prietenul meu in negocieri simbolice ale unui schimb de surprize.



Am mai cerut o Cuba Libre!

(PS: din informatiile fetei, gumele acestea si inca multe alte brand-uri ale vremurilor trecute, se mai gasesc la piata Covasna, din Berceni)

Un comentariu:

Anonim spunea...

când mai vii prin consis îţi pun în comun nişte poze care s-ar putea să îţi placă. memories...memories...