miercuri, 20 februarie 2008

Quantic Soul Orchestra Tropidelico 2008 Tour - Bucuresti

Odata cu lansarea ultimului album QSO "Tropidelico", ce este un showcase de sunete direct din ascunzatoarea columbiana a lui Quantic, aruncate intr-un stil Latino American, e timpul ca acesti baieti sa plece inca o data in turneu.La fel cum s-a intamplat si in trecut, QSO in 2008 va contine un numar de noi artisti ce vor forma line-up-ul.Backbone-ul Malcolm Catto la tobe, Jack Yglesias la percutii, Jamie Eastman la bass, si desigur Will Holland la chitara vor primi condimentele cele mai speciale odata cu aducerea unul al doilea percusionist, legendarul pianist peruvian Alfredo Linares, si frumoasa Noelle Scaggs din The Rebirth, la voce. Tropidelico este indiscutabil albumul cel mai bun al QSO pana la aceasta data, in timp ce, ramanand cel putin la fel de funky ca in trecut, Will Holland reuseste sa-si mareasca calitatile muzicale. Aceasta a fost posibila doar prin cautarile si munca depusa de acesta alaturi de cativa din cei mai de seama muzicieni ai lumi.
Tropidelico a fost inregistrat si produs in Columbia si include aparitii precum a rapper-ului american J-Live, Noelle scaggs,Alfredo Linares, Kabir, Javier Rivera & Hector Sotomayer si cel mai funky tobosar al UK, Malcolm Catto.

concertul este confirmat, la radiodifuziunea romana pe 25 martie. detalii despre biletele vor fi disponibile in curand pe bilet.ro

Sursa

Niciun comentariu: