joi, 27 noiembrie 2008

si tot de alegeri


sursa Mediafax

2 comentarii:

jo212 spunea...

daca ma gandesc bine, n-as vota nici o personalitate din alea frumos zugravite. mai ales pe domnul ala necunoscut ( ma rog, recunosc, l-am vazut la realitatea de vreo2 ori ).

ce ma oftica pe mine, nu enerveaza, ci oftica, e ca, lasand la o parte orice idee de publicitate, oamenii chiar nu inteleg ca in politica trebuie sa existe persoane competente.

si nici domnul asta nu intelege. si l-a pus pe obama doar pentru ca e celebru. daca ar fi fost mccain presedinte acum , sigur in afisul asta ar fi stat alta personalitate.


trist. si in anumite privinte, cam penibil

Anonim spunea...

ma intreb si eu...asa (cel mai probabil o sa fie considerata o intrebare retorica, avand in vedere tara in care traim), oare ce ar zice Madonna sau Obama despre aceasta asociere de imagine, fie ea si cu subtilitatea de rigoare, folosita, dupa parerea mea, tocmai pentru a putea fi folosita ulterior ca o scuza...Pamflet, nu?
Si oare daca ma apuc eu acum si fac o poza de promovare BIMS photoshopuit cu Quincy Jones si zic ceva de genul "Cu BIMS ai parte de fluturi in stomac, cu sau fara ajutorul lui Quincy Jones!", o sa se supere cineva?
Eu, daca as fi o persoana publica care ar mari ratingul unei emisiuni doar aparand 2 minute si dand din gene, as fi foarte infuriata daca cineva s-ar folosi de imaginea mea intr-un afis electoral. Eu cred ca i-as da in judecata. Dar asta nu se va intampla, fireste. O sa fie doar un alt afis din categoria "virale", care va starni zambete si cateva comentarii.
Traim in Romania, nu?